BATMAN / MERKEZ - Tüpraş Ortaokulu

May

7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SOSYAL BİLGİLER TABUSUYLA YIL BOYU ÖĞRENDİKLERİNİ PEKİŞTİRME İMKANINA SAHİP OLURKEN AYNI ZAMANDA KEYİFLİ ANLAR YAŞAYIP EĞLENDİ.

May

Değerler eğitimi çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bu ayın değerleri olan cömertlik ve tutumluluk temalı çalışmalar ve etkinlikler yaptık. Türkiye Diyanet Vakfı ile  yaptığımız işbirliği çerçevesinde Afrikada su kuyusu açmak için kermes düzenledik. Bu ve diğer çalışmalarımızdan bazıları ise şöyle:

May

Nisan ayında Değerler eğitimi kapsamında dayanışma ve yardımlaşma temalı birçok çalışma ve etkinlik yapıldı. Bunlardan kültürümü paylaşıyorum anlayışıyla yapılan 1 şehir 1 zarfa sığar mı? çalışmasıyla farklı illere gönderdiğimiz zarflarla Türkiye´nin dört bir yanına sesimizi duyurup kültürümüzü tanıttık. Bu çalışmamızdan olumlu dönütler aldık.

Nis

Ünlü yazar Mevlana İdris ZENGİN okulumuzu ziyaret ederek bir söyleşi gerçekleştirdi.

Nis

Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü ve polis haftası dolayısıyla okulumuza davet edilen güvenlik görevlilerimize teşekkür edilerek çiçek takdim edildi. Polislerimiz de mesleki bilgi  ve becerilerini öğrencilerimize aktardı.

Mrt

Geçen ay değerler eğitimi Batman şampiyonu olan okulumuzda öğretmenlerimiz öncülüğünde okulumuz öğrencileri tarafından doğruluk ve dürüstlük temalı birbirinden güzel ve anlamlı çalışmalara imza atıldı. yapılan çalışmalar ses getirdi ve yerel basında kendisine yer buldu. Bu çalışmalardan bazı başlıklar ise şöyle:

Şbt

Okulumuzda Değerler Eğitimi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. yakın zamanda öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla birçok çalışma ve etkinlik yapıldı.

Şbt

Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında 1.dönem karne ortalamaları baz alınarak kendi kademelerinde dereceye giren öğrencilerimize madalya, velilerine ise teşekkür belgesi verildi.

Kas

Okulumuzda uzun ve yorucu bir propaganda süreci sonucunda temsilci seçimi yapılmış olup, seçimi 8B sınıfından İslam ŞAKAR kazanmıştır. Kendisini tebrik eder görevinde başarılar dileriz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla birçok şiir, şarkı ve etkinlik yapıldı.