BATMAN / MERKEZ - Tüpraş Ortaokulu

Memur 0 544 244 49 54
Fatih Mah. 3337 Sok. No 10
Vizyon
Bilim, sanat, estetik alanlarında ilgi ve yetenek sahibi fikri hür insan yetiştirmek, milli ve evrensel kültür değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek. Okulda en iyi eğitimi vermek için ders araç gereçleri ve teknolojinin imkanlarından azami ölçüde faydalanmak. Toplumun başarılı öğrenci, verimli insan gücü ihtiyacına Tupraş ortaokulu olarak hizmet etmek. Batman’da başarılı öğrenci yetiştirme hizmetinde tercih edilen bir okul olma ortak hedefimizdir.
Misyon
Biz öğrencilerin öğrenmelerini, onların bilgili ve becerikli, kendine güvenen, devlete, millete, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler yetiştirmek için varız. Öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasını oluşturmaktadır ve onların öğrenmesi için çalışmaktayız.
2013 öğretmenler arası voleybol il birinciliği
Öğretim Şekli :ikili öğretim.
07:00 -12:40 12:50- 17:40
ing
Ulaşım
Dörtyol ve çarşı güzergahından gelen pembe başlıklı minibüslerle okulumuza ulaşılabilir.
Fatih Mah.3337 sok No:8 BATMAN/MERKEZ
Okulumuz il merkezindedir.